Шановні відвідувачі!

Із 13.05.2020 року опублікована нова версія сайту, яка працює за постійною адресою http://opishne-museum.gov.ua/. Вся оновлена та актуальна інформація буде розміщуватися на новому сайті.
Будете на екскурсії в Полтаві, то не забудьте завітати і до нас.

вкл. 14 січня 2020.

Де б Ви не були чи то в маленькому селі, чи, навпаки, у міліонному мегаполісі – скрізь Ви відчуваєте поклик природи, усвідомлюючи, що хочете залишити щоденні турботи й віддатися медитативному єднанню з Всесвітом. Закриваючи очі, уявляєте собі справжній релакс: тиша, теплі сонячні промені торкаються Вашого тіла, п’янке повітря, наповнене ароматами барвистих квітів, відпочинок на гойдалці, а поряд медові фрукти.

Гадаєте, що таке можливо тільки на чужоземних курортах, за які доведеться віддати кругленьку суму? Не потрібно далеко їхати й дорого платити! В Опішному, що в Полтавщині, можна не просто відпочити, а й відкрити для себе чимало цікавинок і з користю провести своє дозвілля.

Національний музей-заповідник українського гончарства в Опішному запрошує стати учасником Міжнародної Е-літньої академії гончарства для харизматиків, романтиків, диваків і діячів. Не важливо, скільки Вам років, Ваша стать і художні вподобання – тут кожен зможе відчути себе творцем. Окрім душевного й морального відпочинку, Ви отримаєте чисельні майстер-класи від досвідчених художників-керамістів, чиї імена звучать на світовій мистецькій арені, матимете унікальну можливість стати свідками творення нової гончарної історії. Не бійтеся, що Вас не зрозуміють! Саме в музеї Ви зможете втілити в життя найсміливіші ідеї й поділитися досягненнями в колі однодумців. Три тижні Ви зможете провести в гармонії із собою й світом.

Не зволікайте, поспішайте заповнити анкети! Зробіть свою мрію реальністю!

Детальна інформація за посиланням:

 http://opishne-museum.gov.ua/shift2020/akademia2020.html

 

Ірина Дядечко,
інформаційна служба НМЗУГ 
Замовити екскурсію