Шановні відвідувачі!

Із 13.05.2020 року опублікована нова версія сайту, яка працює за постійною адресою http://opishne-museum.gov.ua/. Вся оновлена та актуальна інформація буде розміщуватися на новому сайті.
Будете на екскурсії в Полтаві, то не забудьте завітати і до нас.

вкл. 04 квітня 2019.

З нагоди 210-ї річниці від дня народження відомого письменника Миколи Гоголяв його рідному селищі на території Національного музею-заповідника М. В. Гоголя відбулися урочистості, присвячені відкриттю реконструйованого культурно-мистецького центру.

Окрім офіційної частини, організатори підготували низку цікавих заходів: акторське дійство «М. В. Гоголь. Відлуння віків» від Полтавського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Миколи Гоголя, персональну виставку художника Євгена Пілюгіна «М.В. Гоголь та Італія», театралізовану екскурсію музеєм-заповідником, міжнародну конференцію, яскраві фотозони та містечко майстрів народної творчості.

На святкування завітало чимало гостей. Були представники й з-за кордону – Італії, Японії, Польщі та Словаччини.

Відвідали святкові події й взяли участь в урочистостях співробітники Національного музею-заповідника українського гончарства на чолі з генеральним директором Олесем Пошивайлом.

Як усе було, дивіться відео…

Замовити екскурсію