Шановні відвідувачі!

Із 13.05.2020 року опублікована нова версія сайту, яка працює за постійною адресою http://opishne-museum.gov.ua/. Вся оновлена та актуальна інформація буде розміщуватися на новому сайті.
Будете на екскурсії в Полтаві, то не забудьте завітати і до нас.

вкл. 06 лютого 2014.

   

   

   Багато хто вважає, що подорожувати варто тільки влітку. З цим не погоджується родина Терновських з Полтави. Тато Ярослав і мама Олена привчають до мандрівок і маленького Богдана. Незважаючи на те, що йому виповнився лише один рік і дев’ять місяців, він цілком самостійний і з задоволенням вивчає все нове. Уважне ставлення до відвідувачів музею, готовність допомогти й пояснити, сердечний, майже домашній, прийом сподобались і батькам. Тож у Книзі відгуків вони   написали, що їдуть із дому додому.

 

 

 

 

 

 

    

    Колектив медичного коледжу Української медичної стоматологічної академії теж запланував відвідини музею взимку. Ця подорож принесла їм величезне задоволення. «...Приємно відвідувати такі українські музеї», – написали вони в Книзі відгуків.

    Ось таким ошатним, у білому сніговому вбранні побачили музей відвідувачі 23 січня 2014 року. Чудова природа й неперевершене мистецтво професійних художників і народних майстрів несуть позитивний заряд, дарують емоції й залишаються у вашому серці...

    

Фото Тараса Пошивайла, 2014­

Екскурсовод НМЗУГ

І.Чирка

 
 
 
 
 
 
 
 

 

Замовити екскурсію